Járműbérlés egyszerűen

Cégünk

Tisztelt Ajánlatkérő, Érdeklődő!

A Renteasy.hu Magyarország első és legnagyobb járműbérlés-közvetítéssel foglalkozó portálja. Cégünk adatbázisában 400 bérlő cég közel 15.000 járműve közül választhatja ki a megfelelőt, legyen szó rövidtávú, vagy tartós-, illetve flotta-, esetlegesen bármilyen választott jármű tartós bérletéről.

Adatbázisunk folyamatosan bővül, hogy bárki, bármikor, pár másodperc alatt tájékozódhasson arról, hol és milyen feltételekkel van lehetősége a céljainak megfelelő járművet bérelni , legyen az autóbusz, sportkocsi, munkagép, luxusyacht, azaz "minden ami jármű".

Nem kell ellátogatnia az összes olyan weboldalra, ahol bérleti lehetőség van. A mi portálunkon nagyon egyszerűen, 3 lépésből eljut az ajánlatkérésig!

Ajánlatkérő űrlapjaink segítségével egyedi igényeit is elküldheti nekünk, ezt követően automatizált rendszerünknek köszönhetően a lehető legjobb, legolcsóbb ajánlatok közül választhat.

Szolgáltatásunkkal megkönnyítjük ügyfeleink választását a járműbérlés során, és ezáltal egy rendkívül hatékony és mindenki számára hasznos együttműködés jön létre.

Várjuk megkeresését!

RentEasy.hu csapata

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép