Járműbérlés egyszerűen

Állásajánlat

Kedves Leendő Munkatársunk!

ÉRTÉKESÍTŐ

Értékesítő munkatársakat keresünk gyorsan fejlődő csapatunkba!

Egyedülálló webes szolgáltatásokkal várunk, amelyet gyorsan és egyszerűen tudsz értékesíteni. Hamar betanítunk, és pár hónapon belül előrelépési lehetőséget is biztosítunk. Térítjük az utazási költségedet, segítünk, támogatunk. A sok munkát mi is sok jutalékkal díjazzuk. Dolgozhatsz nekünk az ország bármely részéről, akár határon túlról is.

Ne habozz! Jelentkezz a … email címen fényképes önéletrajzoddal minél előbb!

Értékesíteni szeretnél? Mi hagyjuk, hogy kibontakozz!
Ha kreatív vagy, agilis, és jól kommunikálsz, mi kezedbe adjuk a lehetőséget, hogy egy egyedülálló webes szolgáltatást értékesíts egész Magyarország területén, sőt, ha kedved és képességed van, még külföldön is! Magas és heti rendszerességű jutalék, utazási költségtérítés, jó csapat, önálló munkavégzés! Mire vársz még? Jelentkezz a … címen fényképes önéletrajzoddal.

Dolgozni akarsz?
Széleskörű értékesítési lehetőségek minden iparágban…
Jó csapat…
Egyedülálló szolgáltatás…
Magas és rendszeres jutalék kifizetés…
Utazási költségtérítés
Önálló munkavégzés bárhonnan…
Ez nem vicc! Ez a Renteasy.hu, aki Téged is vár csapatába!
Jelentkezz a … címen fényképes önéletrajzoddal!

TERÜLETI KÉPVISELŐ

Cégünk a RentEasy.hu Kft. jármű bérlés közvetítéssel foglalkozik, internetes portálon keresztül. Jelenleg Magyarországon működik a szolgáltatás. Szeretnénk bővíteni cégünket, európai országokba is. Keressük azt a munkatársat, aki cégünk terjesztését vállalja és új területeken új partnerekkel bővíti cégünk szolgáltatását.

Fizetés jelenleg jutalékos rendszerrel, a jövőben fix fizetés + jutalékos rendszer. Otthonról végezhető részmunkaidős munka.

Várjuk fényképes önéletrajzát az info@renteasy.hu email címre.

RentEasy.hu csapata

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép