Járműbérlés egyszerűen

Kövesdán Kft.
Betöltés...

Márkafüggetlen szervizünk vállalja minden típusú gépkocsik javítását!

2015-ben továbbra is alacsony óradíjakkal dolgozunk, minden alkatrészre kedvezményt adunk!
Kérje akár gyári, vagy utángyártott alkatrészek beépítését! Cégünk a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett szerelők segítségével végzi kedvező árakon!

- Általános javítás, karbantartás, garancián túli általános javítása
- Helyszíni kárfelvétel
- Karosszéria javítás
- Kézi autómosó
- Autóvillamossági szerelések
- Riasztók,
- Váltózárak,
- Telefonkihangosítók,
- Elektromos ablakemelők,
- Központi zárak utólagos beszerelése

Cégünkről: A Kövesdán cég 1976-ban alakult, 15 éven át látta el a BMW márkakereskedői és szerviz tevékenységét Magyarországon. A Kövesdán Márkakereskedés és Szerviz Kft 1995. decemberében nyitotta meg kapuit Budafokon a Hajó utcában, és 12 éven át szolgálta ügyfeleit, azok legnagyobb megelégedésére. Sajnos a sajátos magyar gazdasági helyzet és a lakosság egyre gyengülő anyagi helyzete, arra a lépésre kényszerítette a mindíg is az ügyfelei érdekeit képviselő céget, hogy árain drasztikusan változtasson. A változtatás ára az importőrrel való szakítás lett! Ennek eredményeképpen 33%-al csökkenteni tudtuk javítási óradíjainkat, 30-35%-al alkatrészárainkat, sőt ennél még olcsóbb alternatív alkatrészek beszerzésére is lehetőségünk nyílt. Javításainkra 1 év alkatrészeinkre 2 év garanciát adunk, mint az ország többi márkakereskedője. Jelenleg a cég Magyarország egyik legmodernebb kereskedése, ahol az 1.000 m2 alapterületű szerviz és bemutató terem a legteljesebb szolgáltatási skálával várja Tisztelt Ügyfeleit.

Elérhetőségek

Címünk

Útvonal tervezés1221 Budapest, Hajó u 1.

Kedvezmény

20 %

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

További ajánlataink

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép