Járműbérlés egyszerűen

Bé Gé Design Kft.
Betöltés...

Fő profilunk a járműdekoráció, autófóliázás, melyet több, mint 10 éve végzünk magánemberek, kis-, közép- és nagyvállalatok részére.

Fő profilunk a járműdekoráció, autófóliázás, melyet több, mint 10 éve végzünk magánemberek, kis-, közép- és nagyvállalatok részére. A Bégé csapata jól képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll össze. Ez garantálja az ügyfeleink maximális elégedettségét munkáink átadásakor, legyen az egy tuning dekorálás vagy egy komplett flotta járműveinek bevonása.

Telephelyünk jelenleg még Zugló, frekventált részen található a Füredi utca és a Gvadányi sarkán. Műhelyünkben egyszerre 3 jármű fóliázását tudjuk végezni, de Flották esetében a teljes autótárolási kapacitás 23db jármű.

 

Hamarosan költözük! Új címünk: 1117 Budapest, Budafoki út 185.

 

A minőség a védjegyünk! Nálunk nincsenek elemelkedett vagy feljövő fóliák, összevagdosott fényezés vagy tönkretett elemek. Minőségi és precíz munkát végzünk minőségi anyagokkal és az elvégzett munkáinkra valódi garanciát vállalunk. A munkánk minőségének biztosítéka több ezer elégedett ügyfelünk.

Reméljük, téged is hamarosan elégedett ügyfeleink közt tudhatunk.

Bégé Dekor Kft.

Elérhetőségek

Címünk

Útvonal tervezés1111 Budapest, Budafoki út 185.

Kedvezmény

20 %

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

További ajánlataink

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép