Járműbérlés egyszerűen

Bátrabb az új Sorento megjelenése

Kia Sorento új

Fontos része a Kia kínálatának a Sorento nevű szabadidő-autó, Európában például ez a márka csúcsmodellje, ezért nagyon nekifeküdtek a leleplezésnek, két adagban közöltek hivatalos rajzokat az új modellről, most pedig – pár nappal a Genfi Autószalonra időzített világpremier előtt – az első hivatalos fényképeket is közreadták az MQ4-es kódnéven fejlesztett negyedik generációról. Arról is gondoskodtak, hogy még legalább egyszer bekerüljön a hírekbe a típus, hiszen a műszaki adatokat még nem közölték.

Egyelőre egy kiszivárgott dokumentumból tudni, hogy az alapmotor 2,5 literes szívó négyhengeres lesz, megtartják a 2,2 literes dízelt és új lesz a kínálatban az 1,6-os turbómotort használó öntöltő hibrid modell. Úgy tűnik, hogy búcsúzik a V6-os erőforrás, amelynek a helyét egy 305 lóerős 2,0 literes turbómotor veszi majd át egyes piacokon, ezen kívül még egy hálózatról tölthető hibrid hajtás is megjelenik majd 2021-ben – erre is felkészítették az új padlólemezt.

A jelenleginél bátrabb az új Kia Sorento megjelenése, igazodik az új Optimához, ami sikertelenség miatt búcsúzott Európából, úgyhogy nálunk ez harangozza be az új formavilágot. Elöl beleolvadnak a hűtőrácsba a fényszórók, a hátsó lámpák is jellegzetesek a függőleges osztásukkal. Az első sajtófotókon a csúcsfelszereltség műszerfalát látjuk kétszínű bőr kárpittal és hatalmas kijelzőkkel, érdekes részlet az ajtókon minta mögül világító hangulatfény.

Bérelj te is személyautót Magyarország legnagyobb bérjármű oldaláról.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2020.02.18. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép