Járműbérlés egyszerűen

Hamarosan vége

A benzines/dízel Corsának

A Vauxhall első embere, Stephan Norman szerint 2025-ben már senki nem fog belső égésű motorral hajtott kisautót kínálni.
Norman az Autocarnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a városi minik és kisautók (vagyis a Golfnál kisebb kocsik) hamarosan elképzelhetetlenek lesznek benzin- vagy dízelmotorral. Erről már többször is írtunk a Totalcaron, a kisautók gyártása a szigorodó CO2-kvóták miatt hamarosan gazdaságilag fenntarthatatlanná válik, hiszen a szabályok betartásához egyszerűen túl drága megoldásokkal teletűzdelt motorokat kellene használni. Ráadásul mindezt egy olyan szegmensben, ahol profithányad eredendően kisebb, mint a nagyobb autóknál.
Stephan Norman nyilatkozata annyiból meglepő, hogy szerinte a váltás már tényleg itt van a nyakunkon. "A kisautók következő generációja - beleértve az Opel Corsát - kizárólag elektromos lesz, ebben teljesen biztos vagyok" - mondta Norman, aki szerint 2025-ben már minden gyártó villanyautókat fog kínálni a kisautó-szegmensekben. Az aktuális Corsa ebből a szempontból jól áll, hiszen már most is kínálják használható tisztán elektromos hajtáslánccal. Az Opel ráadásul nemrégiben jelentette be, hogy a következő két évben nyolc elektromos modellt fog piacra dobni.
Bérelj elektromos személyautót a Renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.11.25. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép