Járműbérlés egyszerűen

Nem jön Európába a legerősebb Mustang

GT500

Az elmúlt hónapokban az európai gyártóktól is azt láthattuk, hogy amibe csak lehetett, dízelmotort tettek, beleértve a sportosabb modelleket is. Az ok nyilván a szén-dioxid-kibocsátási korlátozás közeledő szigorítása, aminek nem igazán használna a GT500 nyilván nem épp alacsony fogyasztása sem.
Eleve az is ritkaság ma már, hogy Európában egy autógyártó nagy és erős szívó V8-ast kínál – a Ford Mustang ilyen szempontból már most is kivételes – de úgy tűnik, a 760 lóerős szörnyeteg, a Shelby GT500 nevű csúcsmodell a hivatalos csatornákon biztosan nem jut el Európába. Nem kizárható, hogy lesz néhány kósza szürkeimport-példány, de valószínű, hogy ezek is elérhetetlenül drágák lesznek. A dolog azért meglepő, mert az idei Goodwood Festival of Speeden megfuttatták a GT500-ast, ami azt sejttette, hogy vannak vele tervek Európában is. Ám most már egyértelmű, hogy a legközelebb a Közel-Keleten lehet majd Ford kereskedésből ilyen gépet venni.
Egyelőre úgy néz ki, hogy Észak-Amerikában beköszöntött az izomautók új aranykora: 650 lóerővel most a Chevrolet Camaro a mezőny leggyengébbje. Azt még nem tudni, hogy ez meddig tarthat még, most, hogy Amerikában is gyorsan terjednek a tisztán elektromos személyautók.
Bérelj Ford Mustangot a Renteasy.hu oldalon keresztül.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.08.21. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép