Járműbérlés egyszerűen

Felfrissült a Volkswagen lakóautója

California 6.1 modellje

Augusztus végén, a Düsseldorfi Lakójármű-szalon alkalmával tartja új California 6.1 modellje világpremierjét a Volkswagen Haszonjárművek. A megújult orrkialakítás karizmatikus, a konyhaberendezés és az ágyak egyaránt továbbfejlesztett konstrukciók, a tetőkonzol új multifunkciós kezelőpanelje immár digitalizált technika, miközben az extrafelszerelésként kínált, szintén digitális műszeregység, valamint az infotainment-rendszerek integrált internetkapcsolatot kínáló, új generációja egyaránt további újdonság a lakóautó fedélzetén.

A mindennapokban zárt transzporterként is kiválóan használható California mindig is átgondolt részletmegoldásaival tűnt ki. Ezek közé tartozik például a Coast és az Ocean változatok kompakt konyhaberendezése, amely továbbfejlesztve olyan új részletmegoldásokkal bővült, mint a kiegészítő kettős USB-csatlakozás. Szembetűnő és praktikus megoldás az összes szekrényajtó új alumíniumfogantyúja, de a konyhapult (mosogató, tűzhely, hűtőszekrény) fedelének nyomógombos nyitása is új. A hátsó szekrények redőnyös megoldását új tervezésű tolóajtók váltották fel, a lakóautók stílusához illő alumíniumfogantyúk pedig hátul ugyanolyan dizájnnal tűnnek fel, mint a konyhaszekrényeken. Új az összes szekrény nemes hatású, erezett fafelülete a Világos tölgy és a sötétebb Grafitszürke árnyalatban, s a beltér tervezői az új, sötétebb tónusú Palládiumszürke üléskárpitokat is a megújult dekorfelületekhez igazították.

Még kényelmesebbek mostantól az ágyak: a tetőágy a jövőben tányérrugókkal készül, az ággyá lehajtható kétszemélyes hátsó ülés révén pedig egyfajta nappalivá is átalakítható a beltér. Elegendő ehhez egyszerűen lehajtani az üléspad támláját, a hátsó ágyhosszabbítás magasságát pedig a különböző fokozatok szerint beállítani, s például olvasáshoz vagy lazításhoz máris kellemes nappalivá változott a beltér. Az új napkelte-funkció különösen kellemessé varázsolja az ébredést, a tető és lakótér egyénileg választható LED-fényforrásai ugyanis ekkor célzottan lassan, igény szerint beállítható időtartam alatt érik el kívánt fényerejüket. A napkelte-funkció, mint a California 6.1 minden fontos kempingbeállítása, a tetőkonzol új fejlesztésű kezelőfelületéről vezérelhető, ahol jóval több funkcióval és színes megjelenítéssel nagyméretű érintőképernyő váltotta fel az eddigi monokróm kijelzőt.

 


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.08.16. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép