Járműbérlés egyszerűen

Terep-kabrió érkezik

A Volkswagentől

A Volkswagen csoport manapság elég intenzív profiltisztításban van, ami leginkább a rétegmodelleket érinti. Ennek esik áldozatul például az Audi TT vagy a VW Beetle, és épp ezért meglepő, hogy közben egy új rétegmodell, a T-Roc nyitott változata viszont valahogy átcsúszott a szűrőn.
A közepes terep-kabrió nagyon hasonló működésű vászontetőt kapott az épp kifutó Golf Cabriolet-éhez, amely 9 másodperc alatt nyitható vagy zárható, 30 km/h alatti sebességnél menet közben is. Ám ezért cserébe a nyitott T-Roc csomagtartója nagyon összement: fent levő tetővel is csak 284 liter marad a csomagoknak, de kabrió-üzemmódban ebből is csupán 161 liter marad az összehajtott vászontető alatt. Ez persze aligha lesz szempont a vásárlók számára: ilyen járművet nagyon kevesen tartanak családi autóként.
A VW szabadidő-kabrióját a szeptemberi Frankfurti Autószalonon mutatják be élőben, a gyártás pedig 2020 elején indul majd.
Bérelj Magyarország legnagyobb kínálatából Cabriot, vagy utcai terepjárót.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.08.14. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép