Járműbérlés egyszerűen

Hétszáz lovas Dodge Charger

Kiszélesítették

A Dodge Chargert eredetileg nem épp 717 lóerőhöz tervezték, de egy ideje már létezik a Hellcat változat, pontosan ilyen teljesítménnyel. Most egy kicsit fejlesztettek a futóművön is, hogy kanyarban is jobb legyen a nagydarab szedán, és persze dögösebben nézzen ki

A Widebody kialakítás a kompresszoros Hellcat változathoz alapból jár majd, de némi felárért az R/T Scat Pack kivitelhez is elérhető lesz. Ez utóbbiba a Hemi blokk egy kevésbé durva változata kerül, bár ennek a 492 lóereje sem tűnik veszélytelennek avatatlan kézben.

Nagy varázslat persze nincs a Widebody készletben: lényegében 8,9 centiméternyi szélesítésről van szó, így 11 hüvelyk széles, és 20 hüvelyk átmérőjű felniket, illetve 305 mm széles gumikat kaphat a Dodge négyajtós nagykocsija. A csomaghoz tartoznak még Bilstein adaptív lengéscsillapítók és hatdugattyús Brembo fékek is.

Az amerikai cég egyébként azzal dicsekszik, hogy most az övé a leggyorsabb szériagyártású szedán, de csodálkoznánk rajta, ha ezt a kijelentést senki nem próbálná megcáfolni a jövőben.

Bérelj te is izomautót a Renteasy.hu oldalon keresztül.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.06.28. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép