Járműbérlés egyszerűen

Az első Smart

Autógyűjtőknek

A Smart FCE sorozat 21 darab autóból áll majd. Ezeket a Brabusnál készítik, Konstantin Grcic, a neves ipari formatervező színtervei szerint, és ezek lesznek az utolsó, belsőégésű motorral készített Smartok.

Az FCE rövidítés a Final Collector's Edition kifejezést takarja, ami nagyjából annyit tesz, hogy végső gyűjtői változat. És azért készül 21 példány, mert épp ennyi éve, hogy a márkát forgalmazni kezdték. Azóta ez a kétüléses Smartok harmadik generációja, és bár a márka üzletileg soha nem volt sikeres, ezt most azzal a szlogennel igyekeznek magyarázni, hogy mindig egy lépéssel a kora előtt járt.

Most is ilyesmire készülnek: a Smart villanyautó-márkává alakul át, így komoly hasznot hajthat a Mercedesnek, még veszteségesen is. A villanyautókkal ugyanis nagyon hatékonyan csökkenthető az eladott autók átlagos szén-dioxid-kibocsátása, mivel a következő néhány évben több, mint egy, nulla kibocsátású autónak számítanak majd. Így egy elektromos Smart simán kompenzál egy nagy fogyasztású terepjárót, magyarán még vaskos veszteséggel is érdemes lesz ilyeneket forgalmazni. A benzinesek viszont eltűnnek: ez a 21 sorszámozott Fortwo lesz az utolsó hírmondójuk.

Bérelj Smart városi kisautót Magyarország legnagyobb bérjármű oldaláról.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.05.15. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép