Járműbérlés egyszerűen

Rolls-Royce-ban most ez a legdurvább luxus

luxusautók csúcsának tűnik

Állítólag egy hongkongi vásárló megrendelésére fejlesztette ki a Rolls-Royce a Privacy Suite nevű csomagot, ami a sofőrös luxusautók csúcsának tűnik.

A csomag legérdekesebb része talán az elektromosan változtatható fényáteresztésű üveg a sofőr és az utastér hátsó fele között: ez egy gombnyomással tehető teljesen átlátszatlanná. Ám a csillagmintás hangulatvilágítás, a beépített házimozi, a két különálló hátsó fotel is a csomag része. A sofőrrel természetesen külön belső kommunikációs rendszer révén lehet beszélni, amely alaphelyzetben egyirányú. A vezető csak jelezheti az utasoknak, ha valami közlendője van, amire vagy válaszolnak, vagy nem. Ha mégis elengedhetetlen a személyes kontaktus, arra egy kis ajtócskát építettek be az elválasztó üveg alá középre, ami szintén csak hátulról nyitható.

Az ilyen mértékű szeparáltsághoz persze hely kell, hogy az utasteret kettéosztó fal ellenére is legyen bőségesen lábtér, így a Privacy Suite a hosszú tengelytávú változathoz rendelhető meg. Árat nyilván nem mondtak, de valószínű, hogy ennyi egyedi kívánság mellett a 600 ezer dollár, azaz 170 millió forint körüli átlagos rendelési árnál is drágább ez a változat.

Bérelj Rolls Royce Luxusautót a Renteasy.hu Oldalon keresztül.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.04.09. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép