Járműbérlés egyszerűen

F Sport

A lemenőbb UX

Jóllehet az első reakciók alapján a világ legfejlettebb környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtását különleges, egyszerre letisztult és futurisztikus formavilággal és kézműves belső kidolgozással ötvöző vadonatúj Lexus UX crossover alapváltozata is azonnal belopta magát a vásárlók szívébe, a sikervárományos modell F Sport változata még különlegesebb választást kínál.

Az UX F Sport különleges hűtőrácsa L-alakú formákból képez egyedi hálómintát. A módosított első lökhárítókon nagyobbak a ködfényszórók körüli krómozott keretek, belül a hűtőrácséval megegyező hálómintával. A hátsó lökhárító szintén sportosabb vonalú, alul ezen is megjelennek a krómozott L-alakú elemek, s az F Sport látványát jet feketére fényezett részletek teszik teljessé. A rendelkezésre álló 13 fényezés közül kettő (a F Nova fehér és a Zafírkék) kizárólag az F Sport változathoz rendelhető.

Az F Sport utastere is különleges: az első sportülések a Lexus F modellekre jellemző integrált habosítással készülnek, melynek köszönhetően az ülőfelületek könnyebben felveszik az utasok testformáját. A munkafolyamat során a kárpitot az öntőformába helyezik, és az ülést egyetlen lépésben töltik fel a rugalmas anyaggal. A 8 irányban állítható F Sport első ülések deréktámasszal, valamint előre/hátra manuálisan állítható fejtámlákkal rendelkeznek. Ugyancsak az F Sport különlegessége a nagyobb, 8,0 colos TFT LCD képernyő, amelynek grafikája a hajtáslánc (benzines vagy hibrid), és a választott üzemmód függvényében változik. Csak az F Sport változat kínál elmozdítható külső gyűrűt a műszerfalon; ez a megoldás eredetileg a Lexus LFA szupersportkocsiban tűnt fel, jelenleg pedig a LC kupé-zászlóshajóban teszi lehetővé a megjelenített tartalom változtatását.

 

Bérelj Lexus személyautót Magyarország legnagyobb bérjármű oldaláról.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.04.03. / Forrás: formula.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép