Járműbérlés egyszerűen

Jaguar terepjáró jön

Még nagyobb

A brit Autocar információi szerint 2021-re érkezhet meg a legnagyobb Jaguar típus. A J-Pace állítólag a BMW X6-hoz és a Mercedes GLE Coupéhoz hasonló fazonú lesz.

Az autó műszaki alapjaiként állítólag már az új fejlesztésű MLA platform szolgál majd. Erre a struktúrára szeretnék áttelepíteni a teljes kínálatot 2025-re, egyebek közt erre épül majd a következő Range Rover is. Ez is alumínium struktúrán alapul majd, de állítólag több száz kilóval könnyebb autókat tudnak majd építeni rá, mint a ma használt D7 és D8 platformokra.

Az egyik trükk, amivel ezt el szeretnék érni, az elektromos összkerék-hajtás lesz. A hagyományos belsőégésű motor csak az első két kereket hajtja majd, míg a két hátsót villanymotor forgatja. Így elhagyhatják a kardántengelyt, és a komplikált összkerék-hajtást a három differenciálművel.

Az új J-Pace állítólag legfeljebb hathengeres motort kap majd – az Ingenium motorcsalád sorhatos három literes tagját – viszont legalább 80 kilométert elmehet majd tisztán elektromos hajtással is.

Bérelj Jaguár terepjárót Magyarország legnagyobb bérjármű oldaláról.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.03.26. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép