Járműbérlés egyszerűen

Teherautós felfüggesztést kap

Elektromos V-osztály

A Genfi Autószalonon bemutatott Mercedes-Benz EQV érdekessége az egyébként csak a Vito-hoz elérhető elsőkerékhajtás.

A Mercedes-Benz Vito haszonjármű testvérmodellje a V-osztály nevű buszlimuzin, utóbbit csak hosszmotoros elrendezéssel, hátsó- vagy összkerékhajtással forgalmazzák. Ehhez képest a Genfi Autószalonon bemutatott EQV nevű elektromos változat felfüggesztése a keresztmotoros-elsőkerékhajtású Vito-ból származik, hiszen a padló alatti helyet az akkumulátor igényli a hajtáslánc helyett.

Az eATS nevű hajtóegység egy 204 lóerős villanymotort, a fogaskerék-áttételt és a vezérlőelektronikát is tartalmazza – elméletileg bármelyik keresztmotoros karosszériába beépíthető –, a 100 kWh kapacitású akkumulátorral 400 km-es valós hatótávolságot ígérnek. Az elérhető csúcssebesség 160 km/óra, ennél fontosabb tulajdonság, hogy villámtöltővel 15 perc alatt mintegy 100 km megtételére elegendő energiát lehet vételezni.

Az akkumulátoros-elektromos hajtás nem befolyásolja az utastér méretét és annak variálhatóságát, tehát 6, 7 vagy 8 személyes kialakítás is kérhető lesz. Az EQ almárkához igazították a külsőt nagyobb méretű fényszórókkal, kékes részletekkel, amelyek a 19 colos felniken is megjelennek.

 

Bérelj Mercedes Luxus kisbuszt a Renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.03.25. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép