Járműbérlés egyszerűen

Fura szerzet

Az új Cadillac

Amekkora sláger volt tizenöt éve, annyira nem vonz már senkit manapság a Cadillac CTS. Változtatni kellett, és a GM-nél úgy döntöttek, megpróbálkoztak egy kupétetős modellel.

A legjobb évében a CTS-ből több mint 60 ezer példányt adtak el csak az Egyesült Államokban, viszont 2015 óta nem sikerült ismét 20 ezer fölé vinni az eladásokat. Ez egyértelmű jel a piac részéről: a vásárlók már nem elégszenek meg egy amerikai 5-ös BMW riválissal. Ezért a GM luxusmárkája most valami újjal próbálkozik.

Műszaki szempontból nem várható nagy újdonság: a műszaki alap az ATS-hez tervezett, hátsókerék-hajtású Alpha padlólemez egy hosszabb és szélesebb változata. A motorválaszték amerikai módra kéttagú lesz: az alapmodellbe a 2 literes Ecotec turbómotor egy változata kerül – a teljesítményszint egyelőre nem ismert, de 250 lóerőnél biztosan nem lesz gyengébb az új típus – míg az opcionális motor várhatóan a CT6-ból már ismert biturbó V6-os egy változata lesz. Itt is felbukkan a GM tízfokozatú automata váltója, amely a gyáriak szerint már teljesen észrevétlenül vált.

Bérelj te is a Renteasy.hu oldalról amerikai autó csodákat.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.03.18. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép