Járműbérlés egyszerűen

Az új 7-es

BMW dögös

Most, hogy alig pár méterre áll egymástól a ráncfelvarrott 7-es BMW és az új X7, rá kellett jönnöm, hogy utóbbin nem is olyan nyomasztó méretűek a vesék. Olcsó húzás lenne, ha ezt a cikket a veséken való pörgéssel ütném el, de itt is ez érdekel mindenkit. Mindegy, hogy konszolidált tévés bemondó, vagy szelfikamerás jutuber, mindenki a vesékkel kezdi, és hát valószínűleg ez volt a cél.

Pár hónapja már mindent megírtuk a hetes frissített változatáról, és amit Assur részletezett, hogy a 7-es kicsit eltűnik egy S Merci vagy egy Audi A8 mellett, az bizony látszik, hiszen mindkettőből van pár méterre. A bálna Merci kicsit méltóságteljesebb, az Audi kicsit kivagyibb, a 7-es meg...  kicsit eltűnt a térképről. Eddig. Most, hogy felpattant rá két hatalmas orrlyuk, lényegesen karakteresebb. Nem szebb: karakteresebb, előbbi ebben a kategóriában sosem volt elvárás.

Ahogy kikászálódok a 7-esből, megjön egy halom távol-keleti újságíró, akik értékelik a látványt. Nem meglepő ez, bevallottan az ő fókuszcsoportjukra koncentrált a felmérés, amikor jött frissítés. Sok ember él arrafelé, még több pénzzel, nincs min meglepődni, engedjük el a külsőségeket. A 7-es BMW valószínűleg így is jobb lesz, mint valaha.

Bérelj a Renteasy.hu Oldalon keresztűl Full extrás BMW7 szériát.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.03.06. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép