Járműbérlés egyszerűen

Íme az első európai Tesla Model 3 konkurens

Polestar

A Volvo elektromos teljesítmény-márkája, a Polestar előrukkolt első tisztán villanyhajtású modelljével, amely a Tesla Model 3 versenytársa lesz. A Polestar 2 egy avantgárd dizájnú, fastback karosszériás kompakt szedán, 500 kilométeres célzott hatótávolsággal. Az ára 39 900 eurótól indul.

Míg a két évvel ezelőtt feltűnt Polestar 1 sportkupé hibrid, addig a Polestar 2, és minden a jövőben megjelenő Polestar modell tisztán elektromos meghajtású lesz. A Polestar 2-t két darab villanymotor hajtja, amelyeket egy 78 kWh kapacitású akkumulátor lát el energiával. A Volvo becslése szerint a telep 500 kilométeres hatótávval ruházza fel a járművet.

A Polestar 2 négykerék-hajtású, gond nélkül az útra tudja vinni a teljesítményét. 408 lóerő és 660 Nm nyomaték vethető be, ami 5 másodperc alatti gyorsulásra elegendő. Egyéb adatot egyelőre nem közöltek. A Polestar 2-höz teljesítménycsomag is elérhető lesz, amely Öhlins gátlókkal, Brembo fékekkel és 20 colos kovácsolt kerékgarnitúrával fokozza a menetdinamikát. A biztonsági övek és a féknyergek színe ez esetben aranysárga.

Tudni lehet azt is, hogy a Polestar 2 lesz a világ egyik első járműve Androidos infotainment rendszerrel. A Google szolgáltatások, mint az Assistant, a Maps és a Play Store beköltöznek az autóba. Az Androidos rendszer hanggal is vezérelhető, a felületét pedig egy 28 cm átmérőjű érintőkijelző képezi.

A Polestar 2-t kizárólag online felületen lehet megrendelni, akár már most is, de a gyártás csak 2020 elején indul el Kínában. Bal- és jobbkormányos változatokat is készítenek majd. Az autó európai premierjére a jövő héten, a Genfi Autószalonon kerül sor. A Polestar 2 alapára 39 900 euró, de a gyártás első évében gazdagon felszerelt ‘launch edition’ modellek is forgalomba kerülnek, 59 900 eurós árcédulával. Az Egyesült Államokban a 7500 eurós kormányzati támogatás után a kocsi ára 55 500 dollárban áll meg.

Bérelj elektromos autót a renteasy.hu oldalon keresztül.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.03.01. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép