Járműbérlés egyszerűen

Továbbfejlesztett Jaguar XE

Megérkezett

Az új Jaguar XE továbbfejlesztett külső dizájnnal, vadonatúj, fényűző belső kialakítással és fejlett technológiai tartalommal lép piacra.

Módosított külső megjelenése még határozottabb kiállással ruházza fel az XE-t. Az eredeti modell szépséges arányait megőrizve az új XE minden eddiginél sportosabb karakterrel bír, modern stíluselemeit az F-TYPE sportautó ihlette. Az XE az eddiginél szélesebbnek és mélyebben ülőnek hat. Elöl nagyobb légbeömlők, merész grafikai megoldások és izmos formavilág utal az autó menetteljesítményeire és fejlett aerodinamikai adottságaira.

A lenyűgöző 'J' alakú nappali világítással társuló új, teljes LED-es fényszórók határozottabbá teszik az autó megjelenését. Új a hátsó lökhárító kialakítása, a kecses, teljes LED-es zárófények módosított fénygrafikával hangsúlyozzák ki az autó szélességét, így az XE optikailag stabilabbnak hat

Az új XE alapfelszerelésként automata sebességváltóval kapható, választhatóan hátsó- vagy összkerékhajtással. A Jaguar fejlett, igény szerint aktiválódó összkerékhajtási rendszere (AWD) és intelligens hajtáslánc-dinamikai technológiája megőrzi az XE hátsókerék-hajtású vezethetőségét és dinamizmusát, ugyanakkor jobb menetdinamikát, erőátvitelt és magabiztosabb vezethetőséget kínál az időjárási körülményektől függetlenül. Az összkerékhajtással társított 300 lóerős benzinmotor 5,7 másodperc alatt gyorsítja álló helyzetből 100 km/óra sebességre az autót.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.02.28. / Forrás: formula.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép