Járműbérlés egyszerűen

A Honda kedves városi autója

Megmutatták

Korábban Urban EV néven emlegettük a hófehér elektromos Hondát a 2017-es tanulmányautó után, most viszont E Prototype néven mutatják be az ötajtós változatot. Ez még mindig nem a gyártásra kész autó, de egy nagy lépéssel közelebb áll hozzá.
A koncepció nagyon keveset változott: a jellegzetes trapézforma oldalablak- és tetővonal, ami miatt a 70-es évek kisautóira emlékeztet az amúgy részleteiben korszerű Honda, itt is megmaradt, ahogy a fekete-fehér fényezés is, amellyel hatékonyan emelnek ki egyes részleteket. Sajnos az is látszik, hogy néhány erős vizuális részletről lemondtak, így a négyzetes hátsó lámpák helyett is kör alakút alkalmaztak. Ugyanakkor a négy oldalajtós kialakítás egyértelműen közelebb viszi a típust a szériagyártás lehetőségéhez.

A Honda nem most próbálkozik azzal, hogy egy típust kifejezetten múltidéző stílusával adjon el: a Honda N-One 2012 óta kapható Japánban. Ám ez az első alkalom, hogy egy nemzetközi típusnál alkalmazzák ezt a megközelítést. Az E Prototype persze még nem egészen végleges, úgy tudjuk, az év végére készül el a sorozatgyártásra szánt változat.

A műszaki részletekkel egyelőre adós a Honda, ezekről várhatóan a március 5-én, Genfben esedékes premieren hallhatunk többet.
Bérelj Magyarország legnagyobb bérjármű kínálatából.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.02.27. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép