Járműbérlés egyszerűen

Jól néz ki

A Peugeot új népautója

Néhány képen már a múlt héten láthattuk a Peugeot új városi modelljét, az elsőt, amely az új CMP padlólemezre épül. Most azonban hivatalosan is bemutatták a típust, amely már a Peugeot legújabb márkaarculatát viseli.

A forma legkarakteresebb részletei egyértelműen az új lámpák. Elöl és hátul egyaránt jellegzetes, ferde vonalas mintázatot alakítottak ki a búra alatt – ezekről azonnal felismerhető az új Peugeot. Érdekes, hogy az autó profilból mind a Citroën C3-asra, mind az elődjére emlékeztet – látszik, hogy a tetővonalra nem volt igazán új ötlete a tervezőknek, ám az összkép ettől még harmonikus.

Az új CMP platform alkalmazása többféle előnnyel is jár. Az egyik, hogy sikerült vagy harminc kilóval könnyebbé tenni a 208-ast az elődjéhez képest. A másik, hogy itt már megteremtették a lehetőséget az elektromos hajtáslánc beépítésére. Ahogy sejthető volt, az e-208 nevű változat is az azonos alapokra épülő DS 3 Crossback e-Tense változatából már ismert 100 kW-os motort és 50 kWh-s akkucsomagot kapja, ami itt a gyáriak szerint akár 340 kilométerre is elegendő lehet.

Bérelj Magyarország legnagyobb bérjármű oldaláról.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.02.25. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép