Járműbérlés egyszerűen

Ez itt már az olcsóbbik villany-Audi

Audi Q4

Nem titok, hogy az Audi teljes elektromos modellsorozatot tervez piacra dobni, és a Q4 lehet ennek az első, viszonylag megfizethető árú tagja. Márciusban tanulmányautóként láthatjuk, a gyártásra érett változatát két évvel későbbre ígérik.

A most nyilvánosságra hozott vázlatok látványosan torzítanak: nem kérdés, hogy arányaiban kisebb kerekekre, és alacsonyabban futó övvonalra számíthatunk, de az látszik, hogy hol térnek el a megszokott sablonoktól. Kifejezetten bátor például Audi-mércével a tető lebegő íve – a középső tetőoszlop vizuálisan beleolvad az ablaksorba, és látszólag a hátsó sem ér a tetőig – ahogy a konkáv bordák is a kerekek felett, vagy az orr-rész nagy légbeömlői. A formaterv az Audi koordinátarendszerében alighanem kisebb forradalom, attól elvonatkoztatva viszont egyszerűen csak divatos szabadidőautó-forma, és ennél többre nem is nagyon lesz szükség.

A kérdés alapvetően az, hogy a Q4 E-tron paraméterei milyenek lesznek, és milyen árszínvonalon tudják majd kínálni a típust. Az előbbi kérdésre talán már a tanulmány bemutatása kapcsán, márciusban megkaphatjuk a választ, ám arra, hogy mennyire lehet versenyképes az Audi kisebb elektromos terepjárója, 2021 előtt aligha derül fény.

Bérelj Elektromos személyautót a Renteasy.hu oldalon.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.02.15. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép