Járműbérlés egyszerűen

Magasan a legjobb

Rolls-Royce Cullinan

Az első pillantás még amolyan szemérmes valami, tudjuk, hogy egy Rolls-Royce-ra fókuszálunk, azt is, hogy ez a királyi RR első szabadidő-autója, de mégiscsak Budapesten vagyunk. Aztán jobban kinyitja az ember a szemét és mivel idehaza talán a Gresham Palace előtt olvad leginkább a környezetébe egy luxusautó, rájövünk, hogy mekkora óriással is van dolgunk.

A piac felsőbb méretdimenziójában mozog a Rolls-Royce, amit legjobban az bizonyít, hogy a normál személyautók közé sorolt Phantom is már 1646 mm-en tetőzik, erre licitál rá 1835 mm-es magasságával a drágakőről elnevezett Cullinan. Mivel a gyár filozófiája szerint egy rendes luxusautó háromdobozos karosszériájú – hogy néz az ki, hogy a poggyász az emberekkel egy légtérben utazik?! –, a csomagtérfedélre került egy apró lépcső, de ez senkit nem csap be. Az igazán szokatlan arányokat a 3295 mm-es tengelytávolságának köszönheti ez a nagydarab alumíniumbástya, ugyanis a konstrukciónál mindent az utasok kényelmének rendeltek alá. Fontos volt, hogy beszálláskor ne csökkentse a kerékjárat az utas rendelkezésére álló teret, hiszen akkor úgy tud belépni a fülkébe, mintha lépcsőn járna, majd belehuppan a kényelmes fotelbe, nem pedig oldalról csúszik oda. Alul majdnem ugyanolyan széles a beszállásra rendelkezésre álló hely, mint az övvonalnál.

A gyár szerint az ügyfeleknél nem az a kérdés, hogy melyik autó helyett válasszák a Cullinant, hanem hogy épp egy új yachtot vagy helikoptert vásároljanak-e abból a pénzből. Nem vagyok naprakész a vízi- és légi járművek piacán, de az extrák nélkül 270 000 eurós, azaz kb. 87 milliós összegért amazoknál csak a használtpiacon válogathatunk a jobbnál-jobb ajánlatok között, míg a Rolls-Royce teljesen a mi ízlésünkre szabott szabadidő-autót kínál. Igaz persze, hogy egyedi kívánságokra még bőven elszórhatunk egy-két tízmilliót, de hát egyszer élünk…


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.02.04. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép