Járműbérlés egyszerűen

SUV-ra vágysz?

TOYOTA RAV4 – 2019

A Toyota 1994-ben bemutatott egy ártalmatlannak tűnő, kedvesen mókás képű, emelt hasmagasságú szabadidőautót. Kevesen gondolták, hogy az akkor még ismeretlen formátum egy hobbidömper-lavinát szabadít az utakra.

25 évvel később ott tartunk, hogy gyakorlatilag minden márka kínál hobbiterepjárót, a praktikus középkategóriások meg pusztulnak kifele. Továbbra is kellenek a nagy autók, de az utastérnek muszáj magasabban lennie. Hiába billeg jobban a kaszni, nagyobb a homlokfelület és drágább, valami miatt erre vágynak a tömegek. És amire a tömegek vágynak, ahhoz általában van köze a Toyotának is.

Főleg, hogy ők alkották a SUV-kínálat első darabját, bár feltehetően nem sejtették, mekkora keresletbe tenyereltek. Az első négy generációból eladtak több mint hatmillió darabot, most itt az ötödik, ami ugyan teljes egészében elvesztette az első generáció úttörő báját, cserébe a mai SUV vonásokat hiánytalanul hozza. Nem is rosszul.

Bérelj Toyota Rav 4 terepjárót a Renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.01.30. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép