Járműbérlés egyszerűen

Minden idők

BMW M850I -

A BMW M850i meg... ő is gondolkozhatott volna, mielőtt megnyomta a csengőt... Haver, tél van! Tele az ország gyengeelméjűekkel, akik rávágják, hogy juhé, erős BMW, irány a behavazott szerpentin, de aki egy ötvenmilliós autóval hurrá-hangulatban indul csapatni, attól már az is csoda, hogy egyáltalán megérte a huszadik születésnapját. Kicsit reménykedtem, hogy kárpótlásul a tesztautó az új 8-as Night Sky különkiadása lesz, és valahogy a Rolls-Royce Wraith zseniális vásári mutatványát, a csillagos égboltot ismétli meg kínai üvegszálas ledekkel. Miért is ne ismételné? Ami felülről jön, általában menő. De sajnos nincs benne csillagos ég, csak a kárpitban, a középkonzol könyöklőjébe beledolgozott mikrometeoritok formájában.
Nagyon odavoltunk, mekkora egy batár lesz, hát érted: 8-as, NYOLCAS, nem ám a kis pöcsmaki 6-os, úgyhogy először vittem is a garázsba egy szendvicset, ha megéheznék, míg körbejárom. Ahhoz képest meg semmi. Hékás, ez nem is nagy! És a szemünk nem csal. 29 centivel kisebb a tengelytávja, mint a jelenlegi 7-esnek (2822-3070), ami kicsit megkérdőjelezi, hogy a 7-es kupéja. Mert ugye ott a 3-as kupéja, a 4-es, amit 440i változatában a kedvenc 2017-es tesztautómnak választottam. A BMW 440i így utólag sem tűnik törpeautónak a 8-as mellett, pedig ha a BMW által megadott típusnevek számaiból indul ki az ember, valósággal egy Messerschmitt Kabinenroller-féle nyomit képzelne el. Két kategória különbség a BMW szerint, 11 milliméter, ami a tengelytávot illeti. Amúgy, ha már, és egyébként meg pediglen a 4-es kupé tengelytávja megegyezik anyukájáéval, a 3-as szedán 2810 milliméterével.
Egy 50 milliós NER-kupéban nyilván minden benne van. Kedvenc extrám az éjjellátó, ami predátort csinál belőlünk. Évek óta van már ilyen BMW-kben, jól is működik, de én most láttam először. Városban inkább poénnak tűnik, hogy először azt hisszük, ó, csak egy szaros hőkamera, mert a képen világít az összes féktárcsa és kipufogódob, aztán vesszük észre, hogy az emberek nem csak világítanak, de sárgák is. Óriási poén, aztán a tök sötét Cserhalom utcában a semmiből egyszerre csak felvillan egy sárga futó, aki valamiért bölcs ötletnek tartotta, hogy este feketében fusson. Élőben egyáltalán nem látszik, a monitoron meg ott fut a világító kanári. Health Goth amúgy a stílus neve, fekete fitnesz, de érdemesebb világos nappal divatozni, mert úgy látszik is, milyen menők vagyunk.
A motor neve N63, 4,4 V8 twin turbó, merevebb forgattyúsházzal, átdolgozott hengerfejekkel, nagyobb turbókkal. Nyolcfokozatú automata váltó, rajtprogrammal, mellyel az 1,9 tonnás tehénkének meglehet a 3,7 másodperces 0-100, és az összkerékhajtás miatt még ezen a havas taknyon is egész jókat rajtol. Az aktív hátsókerék-kormányzás miatt váratlanul fordulékony, bár lehet, hogy ez csak placebó, és ugyanilyen fordulékonynak érezném hagyományos hátsó tengellyel, 440i+1 centi típusjelzéssel.
Bérelj te is BMW Luxusautót a Renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.01.28. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép