Járműbérlés egyszerűen

Túl sokba kerül a Bentley

Becsukhatják, ha így folytatja

Bár a Volkswagen csoportnál az egyes részlegek pénzügyi szereplése ritkán téma a nagy nyilvánosság előtt, úgy látszik, a brit luxusmárka jelentős vesztesége - 9 hónap alatt 137 millió euró veszteség - kiverte a biztosítékot a Porsche családnál. Ketten is jelezték, hogy elfogadhatatlannak tartják a márka szereplését.

A Frankfurter Algemeine Zeitung a VW csoportot irányító Porsche klán két vezető tagját is idézi. „Fontos, hogy minden márkánk hozzájáruljon a csoport nyereségéhez... A Bentley esetében épp nem ez a helyzet.” - fogalmazott Wolfgang Porsche. Hans Michel Piech szerint pedig legfeljebb egy-két évig mehet ez így, tovább biztosan nem.

A Porsche család kirohanása még a céget jól ismerőket is meglepte: azt mondják, korábban sokkal többet is elnéztek egyes márkáknak. A Bugatti vagy a Seat korábban jóval nagyobb veszteséget hozott, mégsem nyilatkoztak róluk hasonló hangnemben.

A Bentley vezetője, Adrian Hallmark a tulajdonosoknak azzal válaszolt, hogy a márka az új Continental kupé és kabrió bevezetésével átmeneti nehézségeket volt kénytelen leküzdeni. Állítólag a Porsche eredetű váltó beállításával gyűlt meg a bajuk, ez hónapokkal vetette vissza az új típus gyártásának felfuttatását, de a WLTP mérési szabványra való áttérés sem ment zökkenők nélkül.

Bérelj Bentley luxusautót a Renteasy.hu oldalon keresztül.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2019.01.10. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép