Járműbérlés egyszerűen

Ötvenmillió nélkül ne is gyere

Bentley Szalon nyílt Budapesten.

Aradi Géza, a Bentley márkaigazgatója igen szép munícióval rendelkezik ahhoz, hogy tényekkel illusztrálja: Bentley-t venni több, mint megvenni egy autót. És mivel lényegesen több pénzbe is kerül, mint megvenni egy autót, hogy úgy mondjam, az ár/érték arány rendben van. Mégis meghökkentő olyan dolgokat hallani, hogy a talán a Bentley-nek van a legtöbb szín a kínálatában – csak feketéből 16 választható. És ezek csak a külső színek.

De nézzük csak tovább a perverz kívánságokat! Mondjuk holnap beballagok, hogy vennék egy Bentley Continental GT Cabriolet típusú személygépkocsit, amely mellett ott ácsorgunk és melynek 3, azaz három nappal ezelőtt volt a világpremierje – na szóval ennek most a küszöbléce azt világítja a világba, hogy Continental GT, de ha azt szeretném oda íratni, PAPPTIBI, az sem gond. Megoldják, de akár a bőrbe is belehímzik. Ha pedig eladnám, átírják/hímzik a vevő nevére, gondolom felárért.

Meg hát vannak azok a népek, ahol bizonyos rétegek már csakis nemesfémekkel hajlandóak érintkezni, szóval az arannyal futtatott kilincs sem gond. A fényezést hatszor lakkozzák-polírozzák, de a minőségellenőrzés nagyon szigorú. A főellenőr porcukrot szór a fényezésre, és ha az megtapad rajta, akkor lehet tovább polírozgatni. Mert hová lesz a világ, ha mindenféle jöttment porok megtapadnak egy Bentley-n?!

Lehet ezen ironizálni, de a helyzet az, hogy az autóvásárlók körében mindig is megvolt az igény erre a típusú luxusra. Régen királyok, maharadzsák, kicsit később popsztárok, manapság meg mindenféle jó helyre született gazdagok, önerőből meggazdagodó zsenik vették az ilyesmit – az autógyáros csak egy iparos, aki kiszolgálja az igényeket. Egytől nem kell tartani: hogy túl sok készülne belőle. Évi 10-11 ezer autó a maximum, amit le tudnak gyártani. Igaz, meg lehetne oldani, hogy több legyen, de nem ez a cél, hanem az exkluzivitás.

Bérelj Magyarország legnagyobb bérjármű közvetítő oldaláról Bentley Luxusautót bármilyen kivitelben.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.12.04. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép