Járműbérlés egyszerűen

Megmutatták az új Toyota Corolla kombit

Új ötajtós kompak

Új ötajtós kompak modelljét a Toyota már bemutatta tavasszal, viszont a kombi változatot, azaz hivatalos nevén a Touring Sportot meghagyták az őszre, és ezt már ismét Corolla néven láthatjuk először.
A forma az ötajtós után nem nagy meglepetés, legfeljebb olyan szempontból, hogy a Toyotától rég nem láttunk ennyire összeszedett külsejű modellt. Az összhatás kifejezetten sportos, az orr-rész még jellegzetes is: a gonosz démonpofa hosszú ideje a Toyota legjobb ötletei közé tartozik.
A kombi Corolla háromféle hajtással lesz elérhető, amelyek közül azonban csak egy tisztán benzines akad, az 1,2 literes turbós benzines 116 lóerővel. Ezen felül csak szívó benzinmotor köré épített hibrid hajtáslánccal lesz kapható a típus, ilyenből azonban kettő is lesz. Az 1,8 literes változat 122 lóerős, a 2 literes viszont 180 lovas. Dízelmotort nem kínálnak a típushoz, ilyet a Toyota a továbbiakban nem is fejleszt. A hajtás-választék egyébként érthető is annak fényében, hogy manapság közel ugyanannyi hibrid Toyotát adnak el Európában, mint hagyományos motorú modellt.
Bérelj te is a Renteasy.hu oldalról Toyota személyautót mielőtt vásárlásba kezdesz.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.09.04. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép