Járműbérlés egyszerűen

Korai lehet az elektromos autók terjedése

A Lexus elnöke elmondta.

Yoshihiro Sawa a Goodwood Festival of Speed-en beszélt a Lexus fejlesztéseiről. A Toyotával együttműködve többféle elektromos és hidrogén alapú hajtásláncon dolgoznak párhuzamosan, de amíg az előnyök nem válnak nyilvánvalóvá a felhasználók számára, addig nem tervezik a piacra lépést.

A Lexus elnöke elmondta, hogy megértik az elektromos hajtások fejlesztésének szükségességét, de ez sokaknak továbbra sem jelent megoldást. Példaként hozta fel a Land Cruisert, ami főleg elszigeteltebb vidékeken rengeteg ember számára nélkülözhetetlen, de a villanyváltozata nem megvalósítható.

Kifejtette, hogy a tisztán elektromos járművek hosszas töltést igényelnek, és az akkumulátorok előállítása és öregedése komoly környezeti terheléssel jár. Szerinte a kérdéskör sokkal összetettebb, mint ahogy jelenleg sokan gondolják és sokkal őszintébb megközelítésre van szükség. Követendő útnak a benzines, hibrid és üzemanyagcellás hajtások mérlegelését tekinti. „Ha csak az elektromos autókra koncentrálunk, nem leszünk képesek megfelelő megoldást nyújtani az embereknek”.

Bérelj te is elektromos járművet a Renteasy.hu oldalról.


Szerző: RentEasy Iroda / 2018.07.16. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép