Járműbérlés egyszerűen

Villanybuszt mutatott be a Mercedes

Ez valami csoda.

A teljesen elektromos buszt városi környezetbe szánják, ahol az alternatív hajtásnak köszönhetően nem növeli a légszennyezettséget, és a rövidebb távok miatt ritkábban igényel töltést. A gyáriak szerint az eCitaro az eddig megszokott kis károsanyag kibocsátású buszokhoz képest új szintre emeli a zsúfolt városok tömegközlekedését azzal, hogy teljesen tiszta megoldást nyújt.

Az elektromos Mercedes a Citaro kipróbált alapjaira épül, amelyből már 50.000 darabot eladtak világszerte. A könnyebb felismerhetőség érdekében változtattak a külsőn. Elölről nézve a nagyobb, már 28 centiméteres csillogó felületű márkajelzés a leglátványosabb változás és a tetővonal is különbözik az eredetitől. Egyedül a busz hátulján nem változtattak.

A hátsó kerekeket a ZF elektromos hajtásrendszere forgatja, teljesítménye 335 lóerő. Az akkumulátor tíz, egyenként 25 kWh-s egységből áll. Ezeknek egy része a busz hátuljában, a másik fele pedig a tetőben kapott helyet. A moduláris felépítés előnye, hogy használattól függően akár kisebb akkumulátorral is rendelhető, ami alacsonyabb vételárat eredményez. A busz tölthető álló helyzetben Combo-2-es csatlakozóval és opcionálisan mozgásban is áramszedővel. A legnagyobb akkumulátorral 13,5 tonnás saját tömeg mellett hat tonnát képes megmozgatni, ami nagyjából 85-90 utast jelent.

 

Bérelj autóbuszt a Renteasy.hu oldalon keresztül.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.07.11. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép