Járműbérlés egyszerűen

Két hibrid Mercedes A osztály várható

Bemutatjuk!

Indul a villanyosítás a Mercedesnél, méghozzá rögtön két kompakt, konnektoros hibrid modellel. Mindkettőben a hátsó kerekeket hajtja majd egy 90 lóerős villanymotor.

A nagy autógyártók szinte mindegyike intenzív villanyosítást ígért az elkövetkező évekre, ám mindenki egy kicsit másként értelmezi ezt a kifejezést. A legtöbb cégtől az olcsóbb kategóriákban valamiféle kompromisszumos megoldásra számíthatunk, amíg a Li-ion akkumulátorok ára ilyen magas: kis elektromos hatótávú konnektoros hibridekre.

Ilyennek ígérkezik a Mercedes két újdonsága, A220e és A250e is, amelyet állítólag az ősszel mutatnak be a Párizsi Autószalonon. Az Autocar információi szerint mindkét autóba az új, 1,33 literes Renault-Mercedes turbómotorok egyike kerül: a gyengébbikben a benzinmotor 136 lóerős változata dolgozik majd, az erősebbe pedig a 163 lovas változatot építik, ám mindkét esetben ugyanolyan, 90 lóerős villanymotor hajtja majd a hátsó kerekeket. Az elektromos hatótáv egyelőre nem derült ki, de 30-50 kilométernél aligha lesz több.

Úgy tudjuk, az A osztályból ezek lesznek a legkörnyezetkímélőbb változatok, tisztán elektromos kivitelt nem is terveznek. Helyette egy azonos műszaki alapú, de eltérő külsejű elektromos modellt terveznek bemutatni, amely az EQ villanyautó-család belépőmodellje lesz.

Béreljen Mercedes személyautót a Renteasy.hu oldalról.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.07.02. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép