Járműbérlés egyszerűen

Amarok lakóautó.

42,6 millió Ft-ba kerül.

A GehoCab nevű cég kifejezetten a VW Amarok pickuphoz készítette a prémium-igényeket kielégítő Kora lakóautó-felépítményét.

Semmivel nem spórolt a GehoCab nevű német cég, amikor arról volt szó, hogy az Amarok pickup számára lakóautó-felépítményt készítenek. A tömeg alacsonyan tartása végett karbonból készítik a karosszériát, napelemek vannak a tetőn, amelyek a felépítményt ellátó akkumulátort töltik, a konyha mellett – a körülményekhez képest – tágas vizesblokknak is helyet szorítottak, a mozgatható falakkal 90×110 cm az alapterület.

A megszokott lakóautó-felépítményekhez képest sok és nagy méretű ablakot használnak a GehoCab szakemberei, akik kifejezetten a VW platósához igazították a megjelenést. Mivel kézi munkáról van szó, minden hasznosnak ítélt felszerelés ott van a fedélzeten, ezért is olyan magas a vételár, egy kész járműért nettó 134 000 eurót, azaz 42,6 millió Ft-ot kérnek, az üres dobozért 57 200 eurót számláznak, a berendezés 43 500 euróba kerül, a technika (állófűtés, WC, akkumulátor, napelemes rendszer, hűtőgép, főzőlap stb.) 20 800 euróért szerepel az árlistában. A 12 100 eurós beszerelési költségben a hátsó nyomtáv 90 mm-es kiszélesítése és kiegészítő légrugók beszerelése is benne van az engedélyekkel és forgalomba helyezéssel együtt.

Bérelj lakóautót a renteasy.hu oldalon keresztűl olcsóbban.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.05.25. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép