Járműbérlés egyszerűen

40. Nemzetközi Mini Találkozó

Csütörtökön kezdődik

A 2018. május 17-21. között megrendezendő jubileumi fesztiválnak a portugál tengerparton elterülő Praia de Mira üdülőváros ad otthont. A szervezők a klasszikus Mini és az újkori MINI modellek több ezer rajongóját várják az eseményre, a világ minden tájáról.

A vezetési élmény és az összetéveszthetetlen stílus jegyében megszervezett fesztiválhétvége idén a portugáliai Praia de Mira üdülővárosba invitálja a Nemzetközi Mini Találkozó (IMM – International Mini Meeting) résztvevőit. 2018. május 17-21. között az Atlanti-óceán partján, a Portótól mindössze 100 kilométerre délre elterülő tengerparti kempingben gurulnak egymás mellé a legendás brit kisautó legszebb európai képviselői és a világ minden szegletéből érkező MINI-rajongók. A Nemzetközi Mini Találkozó idén ünnepli fennállása negyvenedik évfordulóját, a négynapos fesztiválhétvégének pedig Portugália most először ad otthont.

Az eseményt a portugáliai Mini fanklub (Clube Mini de Portugal) vezetői hozzák tető alá, akik a hétvégére több ezer, saját autóval érkező rajongót várnak. Praia de Mira utcáit és füves területeit csütörtöktől vasárnapig az 1959-ben bemutatott klasszikus Mini és a 2001 óta gyártott modern MINI ezernél is több képviselője veszi birtokba.

A hosszan elterülő, homokos tengerparttal kecsegtető kemping területén a szervezők koncertekkel, sportversenyekkel, járműkiállításokkal és vásártérrel is készülnek, miközben a hétvégét csoportos környéki túrák és autós felvonulások színesítik majd a tengerparton.

 

Bérelj Mini cooper kisautót a Renteasy.hu oldalon keresztűl, és ne hagyd ki a találkozót te se.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.05.16. / Forrás: www.racingline.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép