Járműbérlés egyszerűen

A legdögösebb Ford kisteherautó

Ford Transit

A Ford Transit buszok tuningolásának már több évtizedes hagyománya van az Egyesült Királyságban; most a legfrissebb modellt is megvadították. Az MS-RT Ford Transit Custom különleges módon ötvözi a sportos stílust és a praktikumot, ráadásul kétféle tengelytávval és kabinnal vásárolható meg.

Nagy-Britannia legnépszerűbb kisteherautója, a Ford Transit Custom már gyári állapotában is csinos jószág, az MS-RT motorsport ihletésű csomagjával azonban szuperdögössé válik. A kétféle kabinkialakítással és tengelytávval megvásárolható Transit Customra először egy új első lökhárítót és hűtőrácsot illesztettek rá, integrált ködlámpákkal és alsó toldattal. Ezen kívül kiszélesítették a kerékjáratokat, új, vaskosabb küszöböket tettek fel, a fart pedig mélyre húzott szoknyával és tetőlégterelővel varázsolták látványosabbá. Az egészet a sport kipufogórendszer koronázza meg, amely krómozott ovális végződéseket kapott.

 

Bérelj te is Magyarország legnagyobb bérjármű oldaláról!

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.05.07. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép