Járműbérlés egyszerűen

Jetta helyett mini-Passat?

Újdonság

Egyre gyakrabban látni, hogy a Volkswagen különféle piacokra különféle típusokat készít, és ami azt illeti, ez a szabvány MQB platform bevezetése óta még csak nem is nevezhető pazarlásnak. Ez az újdonság, a Lavida Plus például kifejezetten Kínának készült, bár van egy olyan érzésünk, hogy akár Európában is népszerűvé válhatna.

A képek alapján igazán nagynak tűnő jármű egyébként a Passatnál kisebb úgy egy fél számmal, méreteiben közelebb áll a Jettához. A gyártás beindításakor háromféle motorral lesz elérhető: a nálunk is jól ismert 1,2 és 1,4 literes, 120 és 150 lóerős régebbi TSI turbómotorokkal, illetve egy 1,5 literes, 120 lóerős szívó benzinessel. A motorokhoz ötfokozatú manuális, vagy hatsebességes automata váltót kínálnak majd.

A Lavida Plus a méretéhez, és viszonylag gazdag felszereltségéhez mérten – az alapfelszereltség része a kétzónás klíma, a multikormány és az érintőképernyős fedélzeti számítógép – nem kirívóan drága, 100 ezer jüant, azaz átszámítva nagyjából négymillió forintot kérnek érte.

Bérelj a Renteasy.hu oldalon keresztül bármilyen jármű típust.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.04.11. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép