Járműbérlés egyszerűen

MQB-alapú pickupot tanulmányoz a Volkswagen

Észak-Amerika a pickupok hazája

Egészen mostanáig az 5 méteres Atlas/Teramont a legnagyobb jármű az MQB építőkészleten, de nem biztos, hogy ez sokáig így marad. A New Yorki Autószalonon mutatták be az Atlas Tanoak nevű pickup tanulmányt, ami 40 centivel múlja felül az alapját adó szabadidő-autót, és 544 centis hosszával a jellemzően alvázas felépítésű vetélytársak szintjén van. A szélesség 203 centi, a magasság 184 centi és 326 centi a tengelytávolság.

A dupla fülke mögött 163 cm hosszú, 145 cm széles (a kerékdobok között 128 cm) raktér található, alatta helyezték el a pótkereket, a hátsó ajtó lehajtását követően (ilyenkor is látható marad a rendszám és a világítás) motorkerékpár vagy ATV is szállítható. Okos ötlet az alaphelyzetben a fülke végénél pihenő keret, ami az oldalfal tetején elhelyezett sínen egészen hátratolható, ilyenkor olyan nagy méretű tetőcsomagtartó jön létre, ami például kenuk, kajakok vagy épp létrák szállítását is lehetővé teszi.

Volkswagen Atlas Tanoak orrában 3,6 literes szívó V6-os került 276 LE/360 Nm teljesítménnyel, a váltó nyolcfokozatú automatikus és 4Motion összkerékhajtás is van, amelynél az elektronikus beavatkozók különféle talajviszonyokhoz képesek igazodni. A 96 km/h-s sebességet 8,5 másodperc alatt éri el az önhordó karosszériás VW pickup.

Bérelj Pick up Terepjárót a Renteasy.hu oldalon, és nem fogsz elakadni sehol sem.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.03.29. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép