Járműbérlés egyszerűen

475 lovas villany-SUV

Kínai Byton

Az Alpine és a Renault Sport korábbi főnökével erősít a kínai Byton. David Twohig korábban az Alpine A110 fejlesztésében vett részt, most alelnöki pozíciót kapott a távol-keleti tulajdonú, de kaliforniai központtal működő vállalatnál. Közvetlen felettese a BMW i-részlegétől érkező Carsten Breitfeld lesz.

Twohig érkezését nem sokkal azután jelentették be, hogy kiderült: a Byton Concepten alapuló SUV-ot, a startup első saját modelljét önvezető funkciókkal is ellátják. Ezeket a fejlesztéseket az iparágban igen jelentős szereplőnek számító Aurorától kapják. Négyes szintű autonómiáról van szó, vagyis a hobbiterepjáró mindenféle emberi beavatkozás nélkül is képes lehet majd a közlekedésre.

A Byton SUV-ját kétféle villanyhajtással lehet majd megvenni. Az erősebbik tengelyenként egy motort kap, rendszerteljesítménye 475 lóerő, nyomatéka 710 newtonméter lesz, és mind a négy kerék hajt. A gyengébbik 272 lovas, 400 newtonméter nyomatékú, hátsókerekes. alapból 400 kilométeres hatótávval számolhatunk, de nagyobb akkucsomaggal az 520 kilométer is elérhető lesz.

Bérelj elektromos személyautót a Renteasy.hu oldalon keresztül.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.03.14. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép