Járműbérlés egyszerűen

Trónörökös

Volkswagen Arteon 2.0 TDI DSG teszt

A Volkswagen új európai csúcsmodellje karakteresebb és praktikusabb is elődeinél.

Követve a vérvonalat, két felmenővel is büszkélkedhet az Arteon. Bár elsősorban a CC utódja, a Phaeton helyét is betölti a kínálatban. Megkapó formaterve első ránézésre tisztázza, hogy a Volkswagen csúcsmodelljét látjuk.

Nem vitás, hogy a dizájn leglátványosabb része a lámpákat a hűtőráccsal egybeolvasztó orr, amely laposnak és szélesnek mutatja az autót, nem mintha a németek spóroltak volna a centikkel. Bár a hátulja már kevésbé fantáziadús, a 2008-ban még Passat CC néven debütált középkategóriás négyajtós kupé hagyományait folytató forma legjobban sikerült része maga a karosszéria kialakítása. A legtöbb lapostetejű limuzin ugyanis szűkös, ami főként a hátsó fejtéren észrevehető. Ez a probléma a frissítés után simán CC néven forgalmazott elődöt is érintette, az Arteonban azonban 180 centis magasságig nem kell behúzott nyakkal ülni. A lábtér nagyautós, a helykínálat elöl-hátul bőséges. Eltalált arányai jól leplezik, hogy a magasra húzott oldalfal segít kupésnak látni a sziluettjét, amire az optikailag egy egységet képező oldalüvegek is rájátszanak.

A modell alapára: 9 803 040 Ft (1.5 TSI, 150 LE).

Amennyiben te is kipróbálnád a legújabb autókat érdeklődj a Renteasy.hu oldalon bérelhető járműveink közűl, mert nálunk majdnem minden márkát és típust megtalálsz.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.02.21. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép