Járműbérlés egyszerűen

Mercedes-AMG Project One

Már van hozzá passzoló motorcsónak.

A Mercedes-AMG partnere, a Cigarette Racing elkészítette az F1-motoros utcai hiperautóhoz illő 515 Project One motorcsónakot.

Amíg a Mercedes-AMG mérnökei tényleg figyelemreméltó teljesítményű hiperautót készítenek, hiszen az F1-es versenyautó motorját építik a Project One sportkocsi karosszériájába, addig a partner Cigarettte Racing nem nagyon erőltette meg magát az 515 Project One elnevezésű motorcsónak megépítésekor.

Persze a két darab Mercury Racing erőforrás 1350-1550 lóerős (91-es benzinnel 1350 Le, versenybenzinnel 1550 lóerő a teljesítmény), tehát 2700-3100 lóerős rendszerteljesítményről van szó, ami az üvegszálas/kevlár hajótestet akár 225 km/h-s sebességre képes gyorsítani, ami döbbenetes tempó vízen. A korábbi Mercedes-AMG témájú motorcsónakok is tudták ezt a szintet, az újdonság a 3 méterrel hosszabb és 2,2 tonnával könnyebb hajótest.

Leginkább a fényezésen/matrica dekoráción jelenik meg a Project One-rokonság, az ezüst alapszínt mattfekete felületekkel szaggatják meg, de például az utcai autó feltűnő kék színét (ami szintén az F1-es versenyautóról származik) már nem kapja meg a vízi jármű. Hat személy szállítására alkalmas a Cigarette Racing 515 Project One, az utastérben látható karbon és Dinamica nevű műbőr borít mindent. A vételárat csak komoly érdeklődőnek árulják el.

Amennyiben szeretnél bérelni Mercedes Sportautót vagy Motorcsónakot, látogass el oldalunkra, és válasz több mint 15.000 Bérjárműből.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.02.16. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép