Járműbérlés egyszerűen

Kiterjesztett garanciát ad a hibridekhez a Lexus

10 év vagy 200 000 km

Magyarországon az eladott Lexusok 97%-a hibrid hajtású, így sok ügyfelet érint, hogy január elsejétől kezdve kiterjesztett garanciát vállal ezen járműveire a gyártó. A vásárlást követően a 3 év/100 000 km hatályú (az első év kilométer-korlátozás nélküli) garancia kezd ketyegni, ennek letelte után jön a hibrid komponensekre érvényes (nagyfeszültségű hibrid akkumulátor, annak vezérlőegysége, hibrid vezérlőegység, hibrid hajtás villanymotorja és generátora, a hibrid inverter és konverter) azzal a feltétellel, hogy évente vagy a meghatározott szervizintervallum leteltével márkaszervizbe viszi az ember autóját.
„A hibrid részegységekre vonatkozó 10 év vagy 200.000 kilométeres garancia a piac legerősebb ajánlata, egyetlen versenytársunk sem kínál hasonlót. Mindez elsőre talán bátor lépésnek tűnhet, ám mindössze az a magabiztosság az alapja, amellyel a Lexusokban bemutatkozó, a világ legfejlettebb hibrid rendszerének tartott technológiára tekintünk.” – fogalmaz Kárpáti László, a Lexus magyarországi vezetője.

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.02.14. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép