Járműbérlés egyszerűen

Ritka tuningot kapott a ritka Ferrari

Ferrari 812

Nem épp népszerű és tuningalapnak való autóhoz nyúlt a Wheelsandmore csapata a Ferrari 812 Superfast személyében, de legalább nem csak a külső esett át nemesítésen, hanem az amúgy sem szerény teljesítményt is tovább növelték a mérnökök.

Közeledik a Ferrari (és a világ) legerősebb szívómotoros szuperautójának az első születésnapja, de eddig még nem sok tuningműhely mert hozzányúlni a ritka paripához. A Wheelsandmore azonban egyike a kivételeknek, ráadásul nem csak optikai fronton, hanem teljesítményét tekintve is nemesítette a 812 Superfast modellt.

A legfontosabb talán, hogy a 6.5 literes V12-es aggregát 800 lőerejéből 820-at sikerült csinálni, miközben a nyomaték 718-ról 733 Nm-re növekedett. Ezt többek között egy új kipufogórendszernek köszönhetjük, amely szelepvezérlést is kapott, így teljes terhelésen sokkal több gázt képes átengedni, mint a gyári változat – természetesen nagyobb hang mellett. A katalizátort is lecserélték egy százcellás versenyváltozatra. Jó hír, hogy a tuner kompresszoros és turbófeltöltős munkákat is tervez a közeljövőben, így a jelenlegi módosítás csak a jéghegy csúcsa.

 

Bérelj te is Ferrarit a renteasy.hu oldalról, és nem fogsz hiányt szenvedni az adrenalintól.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.02.12. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép