Járműbérlés egyszerűen

A Hyundai bemutatta

Santa Fe

A Hyundai felfedte az első képeket az új generációs Santa Fe-ről, amelynek 2018 februárjában lesz a világpremierje. Az új Santa Fe a vállalat legnagyobb személyautója, ékes bizonyítéka a Hyundai erős SUV örökségének és folytatja a globális sikertörténetet.

A negyedik generációs Santa Fe egy erős, tökéletesen megtervezett, osztályelső méretű belső térrel rendelkező SUV.

A Santa Fe modern és elegáns megjelenésű, szemet gyönyörködtető ikerfényszórókkal és a kaszkádos hűtőráccsal kiegészülve, amelyek a Hyundai SUV családjának jellegzetességei. A külső kialakítást az erőteljes széles kiállás és a sportos, merész megjelenés jellemzi. Kifinomult vonalai megerősítik az autó státuszát a Hyundai SUV palettájának csúcsán. A Santa Fe belső kialakítása a prémium minőséget, a horizontális és tágas elrendezéssel, valamint a megnövelt láthatósággal egyesíti.

Az új generációs Santa Fe-t külső méretei még feltűnőbbé teszik. 4 770 mm-es hosszával, 1 890 mm-es szélességével és hosszabb tengelytávjával még nagyobb kényelmet biztosít az utasai számára.

A Hyundai valóban törődik az ügyfelei jólétével és a legmagasabb szintű biztonsági funkciókat kínálja.

 

Bérelj te is Hyundai Santa Fe-t a Renteasy.hu oldalról, és kostolj bele a Suv- ok világába. " Élmény vele utazni "


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.02.09. / Forrás: formula.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép