Járműbérlés egyszerűen

A szuperhősök olcsó autóval járnak

Renault Kwid

Indiában a Renault Kwid olcsóautó alapján készítették el Vasember és Amerika kapitány hivatalos járművét.

Úgy tűnik a Marvel-képregény filmekből ismert Vasember, a milliárdos Tony Stark legatyásodott, hiszen a legújabb autóipari együttműködésben épp a Renault olcsóautóját, a Kwid nevű indiai minit kapta meg hivatalos járműként. Ugyanígy járt Amerika kapitány is, aki szintén egy felmatricázott Kwid-et kapott.

Internetes áruházban lehet megrendelni a korlátozott darabszámban készülő autókat, a hivatalosan Super Hero Edition nevű Renault Kwid kétféle változatban érhető el. A Vasember témájú vörös karosszériát kap arany színű dekorációval, ennél vörösre festik a műszerfal betétjét, Amerika kapitányt választva fehér a karosszéria és kék a kontrasztos szín.

Az 1,0 literes 68 lóerős motorhoz nem nyúltak, extrákat se lehet kérni a Super Hero Edition kivitelhez, a megrendelő csak azt döntheti el, kézi kapcsolású vagy robotizált váltót kér-e. Az indulóár 434 000 rúpia, azaz 1,7 millió Ft – a legolcsóbb, 0,8 literes Renault Kwid alapára 266 700 rúpia, azaz 1, 03 millió Ft.

Nálunk nem lehet ilyen limitált szériás csoda járművet bérelni, de Transformers autót igen.

Keresd oldalunkon a Luxusautó kategóriában Chevrolet Camarot, és nem fogsz csalódni.

Galéria

Szerző: / 2018.02.06. / Forrás: automotor.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép