Járműbérlés egyszerűen

Detroitban debütált az új Jeep Cherokee

új, 2019-es modellévű Jeep

A Detroiti Autószalonon tartotta világpremierjét az új, 2019-es modellévű Jeep Cherokee. A fejlett terepképességű modell új formatervet kapott, még kényelmesebb és praktikusabb belső teret kínál, emellett remek vezethetőség és rugózási komfort jellemzi. 2018 második felében érkezik meg Európába.

A fedélzeten megtalálható, legújabb generációs Uconnect rendszerek olyan fejlett kommunikációs, szórakoztató és navigációs szolgáltatásokat nyújtanak, mint az Apple CarPlay és Android Auto, a választhatóan 7,0 vagy 8,4 colos képátlójú érintőképernyők az okostelefonokon megszokott többujjas parancsokkal kezelhetők.

A Cherokee eddigi motorjai, a 3,2 V6 Pentastar és a 2,4 literes négyhengeres PZEV Multiair2 Tigershark blokkok mellé felsorakozik egy vadonatúj, 2,0 literes négyhengeres, közvetlen befecskendezéses turbómotor. Mindhárom erőforráshoz választható kilencfokozatú automata sebességváltó.

Az új Jeep 2018 második felében jelenik meg a márkakereskedésekben. Műszaki adatairól a piaci bevezetést megelőzően adnak részletes tájékoztatást.

Amennyiben szeretnél bérelni Utcai Terepjárót Nálunk minden típust megtalálsz.

 


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2018.01.17. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép