Járműbérlés egyszerűen

Egyedi karórák roncs Ford Mustangokból

Mégis mi lehetne tökéletesebb karácsonyi ajándék

Mégis mi lehetne tökéletesebb karácsonyi ajándék egy autóbolond számára, mint egy kézzel készített óra, aminek alapanyaga valaha egy klasszikus Ford Mustang szerves része volt? Az ötlet Christian Mygh és Jonathan Kamstrup fejéből pattant ki, akik együtt járják az autóbontókat olyan oldtimerek után kutatva, amelyeknek egyes részegységei gondos megmunkálással egyedi karórákká alakíthatók – olyan órákká, amiért a gyűjtők örömmel fizetnek meg 1495 dollárt.

A dán páros cége, a REC Watches a Mustang rajongók számára akár vadonatúj, egyedi órát is készít; így született meg például a drift-világbajnok Vaughn Gittin Jr. karórája is, aminek szénszálas házához a versenyző 700 lóerős Ford Mustang RTR versenygépe szolgáltatott alapanyagot.

“A legtöbb ember csak egy rakás rozsdás vasat lát, amikor megpillantja egy Mustang roncsát a telepen. Mi viszont egészen mást látunk benne: egy legendás autó lelkét, és egy történetet, amit érdemes megőrizni és elmesélni,” mondta Mygh. “Tehát nem arról van szó, hogy régi Mustangokat darabolok fel. Sokkal inkább arról, hogy visszahozom őket a feledésből, hogy aztán egy karóra formájában kelhessenek új életre.”

 


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.12.13. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép