Járműbérlés egyszerűen

Íme, a Nautilus

Ami ezúttal egy autó

Los Angelesbe új luxusmodellt hozott a Ford, a Lincoln Nautilust. Jobban megnézve az autót persze hamar kiderül, hogy ez nem más, mint a korábbi MKX felújított változata, emberek számára is értelmezhető néven.

A jelenlegi MKX-et, a Ford Edge luxuskivitelű testvérmodelljét a Lincoln 2014-ben mutatta be, most pedig egy alaposabb frissítésnek vetették alá. A régi kétrészes hűtőrács helyett a mostanában használt patkóforma rácsozatot kapta meg a típus, de más lényeges változtatás nem látszik. A műszaki tartalom sem változott érdemben: a típusba kétféle turbómotor kerülhet, a 245 lóerős kétliteres négyhengeres és a 2,7 literes 335 lóerős V6-os. Mindkettőhöz nyolcfokozatú automata és stop-start rendszer jár. Korszerűsítették ezen felül az autó fedélzeti rendszereit, és biztonsági elektronikáját.

Kívancsian várjuk, mikor jut el idáig a Mercedes, amely tucatnyi ilyen hárombetűs típusjelzést használ, vagy épp a Honda, a Toyota és a Lexus, ahol jobb ötlet híján manapság szintén megjegyezhetetlen betűcsoportokat alkalmaznak típusnév gyanánt.

Bérelj te is Utcai terepjárót a Renteasy.hu oldalról.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.12.04. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép