Járműbérlés egyszerűen

Vége a hagyományos újításoknak

FRANKFURT, 2017, VOLKSWAGEN-STAND

A VW Group Nightot eddig mindig valami szalontól távoli helyen, előadóteremben, átmeneti óriáshangárban, egyéb hodályban tartották, ahová komplikált elmozgatni ugyan az autókat, amelyekből olykor csak egyetlenegy példány létezik, viszont jól lehetett látni-hallani az emelvényekről. Az egybegyűltek idén szívtak, a VW cserébe azt ígéri – mostantól más világot épít, mint eddig. Lehet, hogy ideje is.

Vissza az elnökhöz. Müller vázolja a szép jövőt. A Volkswagen-csoport az első, amelyik címkét tesz a dátumra, amikorra a teljes modellpalettát elektrifikáltnak mondhatja – 2030 lesz az év. Németek és címkézés, nahát, merőben szokatlan viselkedés, nemde? Tehát 13 éve van a konszernnek arra, hogy a 300 modellsorozatának mindegyikében legyen egy típus, amelyben nincs belső égésű motor. Látják, ezért is könnyű a Teslának, még mindig csak két és fél modellsorozata van, nem igazságos a verseny.

Amíg viszont nem lesz meg a teljes elektrifikáció, együtt kell élni a belső égésű motorokkal. Minden dízelen SCR-szűrő, a benzineseken is részecskeszűrő, ilyen hibrid, olyan plug-in, jönnek a tüzelőanyagcellák is, a jövő rózsásnak látszik, csak oda kell sétálni, és letépni a virágait, de azért majd meglátjuk, hogy a konkrét valóságban mennyire megy ez könnyen.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.09.12. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-43Handmade by: AppublicLap tetejéreOldaltérkép