Járműbérlés egyszerűen

Ilyen lehet a jövő VW Golfja?

A Volkswagen szép csendben mutatta meg a Gen.E elnevezésű autót

A minimális túlnyúlásokból és a hatalmas utastérből már sejthető, hogy itt belsőégésű motornak már nem maradt hely. Nem csoda, ez az autó már a Volkswagen új, MEB jelzésűvillanyautó-platformjára épül. Egyebek közt gyorstöltési rendszereket demonstráltak vele, de állítólag számos tulajdonságában kivételes a gyáriak szerint. Az óriási oldalajtók például felfelé nyílnak, a vázszerkezete a gyáriak szerint kivételesen teherbíró, és az amúgy nem különösebben érdekes formatervnek is akad egy extravagáns részlete, a lebegő hátsó tetőoszlop, amelyhez hasonlót eddig leginkább sportkocsikon láttunk.
Az autó stílusa egyébként olyan, hogy a különleges megoldások eltávolítása után simán lehetne a Gen.E-ből a Golf elektromos alternatívája. A fontos ismertetőjegyek – az indokolatlanul vaskos hátsó tetőoszlop, a teljesen jellegtelen orr-rész és a masszív arányok. Ezekkel a jellegzetességekkel hódít a Golf több mint negyven éve – miért ne tehetné a jövőben is.
Bérelj te is elektromos személyautót a Renteasy.hu oldalon keresztűl.

Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.07.04. / Forrás: totalcar.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép