Járműbérlés egyszerűen

A luxushajó ihlette Abarth modell

A Riva 175. évfordulójának tiszteletére korlátozott példányszámú modelleket dob piacra az Abarth.

A technológia, az innováció, a legapróbb részletekbe menő igényesség és a teljesítmény iránti elkötelezettség – ezek az értékek mindkét olasz márkára jellemzőek; kettejük együttműködése nyomán jött létre az Abarth 695 Rivale limitált széria. A hajózás legendás márkájának számító Riva neve mindig is egyet jelentett az olasz eleganciával és stílusérzékkel, most pedig mindez hozzájárult minden idők legkifinomultabb Abarth modelljének megteremtéséhez.

A 695 Rivale motorházteteje alatt egy 1368 köbcentiméteres motor dolgozik, 180 lóerővel és 250 Nm nyomatékkal. A 695 Rivale súly-teljesítmény aránya a legkiválóbb szupersportkocsikat idézi: 5,8 kg/LE, összesen 1045 kg tömeggel. Szintén lenyűgözőek a menetteljesítmények: 225 km/óra végsebesség, és 6,7 másodperces gyorsulás 100 km/órára.

A 695 Rivale küldetése, hogy az Abarth hagyományos értékein túllépve, a Riva tagadhatatlan csáberejét kihasználva elégítse ki azon ügyfelek elvárásait, akik egyszerre vágynak izgalmas menetteljesítményekre és felsőkategóriás kifinomultságra, valamint eleganciára.

Bérelj te is Fiat 500 cabrio kisautó a renteasy.hu oldalról, és meglepő élményben fogsz részesülni.

 


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.06.20. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!

Hirdetések

Hirdessen Ön is nálunk gyorsan, egyszerűen, hatékonyan!

Olvasta már?

© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép