Járműbérlés egyszerűen

Átadták Európa legfejlettebb elektromosautó-töltőjét

minden típussal kompatibilis.

A Honda offenbachi kutatási és fejlesztési részlegénél átadták a kontinens legfejlettebb elektromos autóknak szánt töltőállomását. A 940 voltos rendszer négy elektromos autó egyidejű töltésére alkalmas, és különféle csatlakozóinak köszönhetően tulajdonképpen minden típussal kompatibilis.

Maga a töltőállomás kizárólag megújuló energiát használ, parkolójának tetején például fotóvillamos napelemek kaptak helyet. A rendszer további előnye, hogy rendkívül nagy teljesítmény jellemzi, egy időben akár négyszer 150 kW leadására is alkalmas.

A töltőt a Honda Kutatási és Fejlesztési központja, az R&D Europe üzemelteti majd, s adottságaiból fakadóan az elektromos autók új nemzedékét is képes kiszolgálni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelenkor villamos járművei (pl. kocsik, motorok, robogók) mellett a jövőben várható, nagyobb, erősebb akkumulátorokkal hajtott gépek igényeinek is megfelel.

Béreljen ön is elektromos személyautót oldalunkon kersztűl, és élvezze a hangtalan környezettudatos életet.


Galéria

Szerző: RentEasy Iroda / 2017.06.07. / Forrás: autoblog.hu

Béreljen nálunk járművet most!

Gyorsan és egyszerűen!
© 2015 - RentEasy.hu - all rights reserved - adószám: 24164133-2-14Készítette: impulseDesign StúdióLap tetejéreOldaltérkép